Folosind platforma de informații pentru cumpărăturile online, Consumatorul/Utilizatorul este de acord ca Site-ul să strângă următoarele informații: 

1. Orice date personale pe care le scrieți și le trimiteți site-ului precum numele, adresa, adresa de e-mail, etc. 

2. Date care permit Site-ului să recunoască Utilizatorul/Consumatorul, preferințele sale și modul în care Consumatorul/Utilizatorul folosește Site-ul. 

3. Adresa de IP a Consumatorului/Utilizatorului (aceasta este nr. de identificare specific fiecare computer) care este automat salvată în serverul nostru. Aceasta este folosită pentru a calcula interesul Consumatorului/Utilizatorului în site-ul nostru. 

Orice date personale pe care noi le strângem vor fi folosite potrivit legilor în vigoare. Detaliile pe care le strângem vor fi folosite doar pentru: 

1. Procesarea comenzii, menținerea garanției și oferirea de servicii după comandă (s-ar putea să vă dăm informațiile unei terțe pentru a livra/oferi produsele și serviciile pe care le-ați comandat și/sau pentru servicii după achiziționarea produsului); 

2. Pentru probleme de securitate (aici am putea da detaliile dvs. unor agenții ce oferă credite, care vor verifica datele dvs. comparându-le cu cele din bazele de date publice și private și vor reține aceste informații pentru verificări din viitor – acest lucru vă protejează împotriva tranzacțiilor frauduloase); 

3. Respectarea legilor

Site-ul ar putea să folosească terțe pentru a realiza diferite activități precum procesarea comenzilor, sortarea informațiilor, monitorizarea modului în care Consumatorii/Utilizatorii folosesc Site-ul și pentru comunicarea cu Consumatorul/Utilizatorul. 

4. Site-ul ar dori să informeze Consumatorul/Utilizatorul cu privire la promoții, bunuri și servicii care ar putea să fie în interesul Consumatorului/Utilizatorului. Consumatorul/ Utilizatorul ar putea fi contactat prin poștă, e-mail, telefon, SMS sau alte modalități, după cum decide Site-ul, inclusiv prin noua tehnologie. Dacă Consumatorul/Utilizatorul nu dorește să primească aceste mesaje, atunci Consumatorul/Utilizatorul ar putea să se deaboneze oricând notificând Site-ul printr-un e-mail cu titlul „No Marketing” sau „Unsubscribe” sau să dea click pe linkul de dezabonare din partea de jos a fiecărui e-mail trimis de către Site sau terțe în legătură cu Site-ul.