Termeni și condiții generale pentru folosirea serviciilor oferite de către site-ul nostru 

Termenii și condițiile generale prezente aici afectează relațiile dintre Consumatorii/Utilizatorii site-ului și deținătorul site-ului, care ar putea apărea din cauza sau în legătură cu folosirea site-ului nostru, folosirea serviciilor oferite, precum și în cazul încheierii unui contract de vânzare/cumpărare pentru vânzarea/cumpărarea unor electronice.  

Site-ul este deținut de către One Outlet Ltd., nr. de înregistrare.: 206575421. Sofia Bulgaria, Tel: 0753672840. 

Acești termeni și condiții generale se aplică tuturor achizițiilor Bunurilor ce sunt vândute pe acest site. Plasarea unei comenzi pe site vă obligă să le respectați. 

Site-ul își rezervă dreptul de a schimba acești Termeni și condiții Generale oricând. Orice schimbări de acest fel vor intra în vigoare în momentul în care sunt postate pe site și este responsabilitatea dumneavoastră să le citiți de fiecare dată când folosiți acest site, iar faptul că îl folosiți încontinuu arată că sunteți de acord cu ultimele Termeni și condiții generale. 

PE SCURT

1. Acest site este folosit de către One Outlet Ltd. Peste tot pe site, termenii „noi”, „al nostru” se referă la One Outlet Ltd. One Outlet Ltd oferă acest site, inclusiv toate informațiile, uneltele și serviciile disponibile Utilizatorului cu condiția ca dumneavoastră să acceptați toți termenii, politicile și condițiile menționate aici. 

2. Vizitând site-ul nostru sau cumpărând ceva de la noi, dumneavoastră folosiți Serviciul nostru și sunteți de acord să urmăriți aceste termeni și condiții („Termeni și Condiții”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții în plus și politici menționate aici sau disponibile la alte hyperlinkuri. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv dar nu limitat utilizatorilor care caută pe site, vânzătorilor, clienților, comercianților și/sau celor care contribuie cu conținut. 

3. Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu mare atenție înainte de a ne accesa site-ul. Accesându-ne sau folosind orice parte a acestui site, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui site, atunci nu puteți folosi site-ul sau oricare din serviciile pe care le oferă. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați a fi o ofertă, acceptarea poate fi exprimată în formă limitată față de acești Termeni și Condiții. 

4. Orice noi caracteristici sau unelte care sunt adăugate magazinului nostru se supun Termenilor și Condițiilor. Puteți să vedeți ultima versiune a Termenilor și Condițiilor oricând pe această pagină. Noi ne rezervăm dreptul de a updata, schimba sau înlocui oricare parte din acești Termeni și Condiții postând update-uri și/sau schimbări la adresa site-ului. Este responsabilitatea dvs. să intrați pe această pagină des pentru a verifica schimbările. Faptul că continuați să folosiți site-ul după postarea schimbărilor înseamnă că sunteți de acord cu aceste schimbări. 

I. Definirea termenilor folosiți în textul termenilor și condițiilor generale: 

Site: („website”) este un loc distinct în rețeaua globală de internet ce poate fi accesat prin adresa sa (URL) ca și Protocol HTTP, HTTPS sau alte protocoale standardizate și conține fișiere, programe, sunete, imagini sau alte materiale și resurse; 

Plaformă de informații pentru cumpărăturile online: este un produs complet ce permite Utiliatorilor/Consumatorilor accesul la informații de tot felul prin hyperlinkuri și resurse disponibile pe serverul Proprietarului sau a altor servere ce nu pot fi controlate de către acesta; 

Consumator/Utilizator este o persoană naturală sau legală, care interacționează într-un fel cu platforma de informații pentru cumpărăturile online. 

Username-ul/Consumatorului este un cod unic de litere, numere și simboluri ales de către Consumator/Utilizator prin care se distinge în relațiile cu Furnizorul. 

Parola este un cod de litere, numere și simboluri care împreună cu Username-ul/Consumatorului îl face pe utilizator să fie unic împreună cu Username-ul/Consumatorului, este folosită pentru a da accesul la profilul Utilizatorului/Consumatorului. 

Profilul Consumatorului/Utilizatorului este o parte specifică a site-ului ce conține informații despre Utilizator/Consumator oferită de el/ea la înregistrare și păstrate, folosite și procesate de către One Outlet Ltd., nr. de înregistrare 206575421, Furnizorul, doar pentru scopurile menționate în Art. 1, par. 1, linia 3 din Legea pentru Protecția Datelor Personale. Profilul consumatorului este accesat cu Username-ul/Consumatorului (email) și parola. Profilul Consumatorului/Utilizatorului permite Consumatorului/Utilizatorului să își vadă și să își editeze datele la înregistrare, și oferă și acces pe deplin la comenzile realizate, oferă oportunitatea de a refuza primirea de mesaje cu scop informațional și promoțional; 

Prețul este suma cerută pentru fiecare produs, reprezentând valoarea produsului oferită într-un anumită valută. 

Preț-livrare este prețul de livrare a produselor comandate; 

Prețul final este suma dintre prețul produsului ales și prețul de livrare. 

Un Articol este un tip specific de bun care este unic și are propriul cod de identificare. 

II. Politica de confidențialitate 

Platforma de informații pentru cumpărăturile online localizată la adresa de internet sub domeniul site-ului oferă Consumatorilor/Utilizatorilor oportunitatea de a cumpăra bunuri alimentare și cosmetice fără a se înregistra și crea un profil al Utilizatorului. Dacă Utilizatorul/Consumatorul are oportunitatea de a crea un profil, acesta trebuie să urmeze pașii prezentați mai jos, dar dacă Consumatorul/Utilizatorul refuză să se înregistreze, acesta trebuie să urmeze doar pașii pentru a comanda. 

Folosind platforma de informații pentru cumpărăturile online, Consumatorul/Utilizatorul este de acord ca Site-ul să strângă următoarele informații: 

1. Orice date personale pe care le scrieți și le trimiteți site-ului precum numele, adresa, adresa de e-mail, etc. 

2. Date care permit Site-ului să recunoască Utilizatorul/Consumatorul, preferințele sale și modul în care Consumatorul/Utilizatorul folosește Site-ul. 

3. Adresa de IP a Consumatorului/Utilizatorului (aceasta este nr. de identificare specific fiecare computer) care este automat salvată în serverul nostru. Aceasta este folosită pentru a calcula interesul Consumatorului/Utilizatorului în site-ul nostru. 

Orice date personale pe care noi le strângem vor fi folosite potrivit legilor în vigoare. Detaliile pe care le strângem vor fi folosite doar pentru: 

1. Procesarea comenzii, menținerea garanției și oferirea de servicii după comandă (s-ar putea să vă dăm informațiile unei terțe pentru a livra/oferi produsele și serviciile pe care le-ați comandat și/sau pentru servicii după achiziționarea produsului); 

2. Pentru probleme de securitate (aici am putea da detaliile dvs. unor agenții ce oferă credite, care vor verifica datele dvs. comparându-le cu cele din bazele de date publice și private și vor reține aceste informații pentru verificări din viitor – acest lucru vă protejează împotriva tranzacțiilor frauduloase); 

3. Respectarea legilor

Site-ul ar putea să folosească terțe pentru a realiza diferite activități precum procesarea comenzilor, sortarea informațiilor, monitorizarea modului în care Consumatorii/Utilizatorii folosesc Site-ul și pentru comunicarea cu Consumatorul/Utilizatorul. 

4. Site-ul ar dori să informeze Consumatorul/Utilizatorul cu privire la promoții, bunuri și servicii care ar putea să fie în interesul Consumatorului/Utilizatorului. Consumatorul/ Utilizatorul ar putea fi contactat prin poștă, e-mail, telefon, SMS sau alte modalități, după cum decide Site-ul, inclusiv prin noua tehnologie. Dacă Consumatorul/Utilizatorul nu dorește să primească aceste mesaje, atunci Consumatorul/Utilizatorul ar putea să se deaboneze oricând notificând Site-ul printr-un e-mail cu titlul „No Marketing” sau „Unsubscribe” sau să dea click pe linkul de dezabonare din partea de jos a fiecărui e-mail trimis de către Site sau terțe în legătură cu Site-ul. 

III. Profilul, Drepturile și obligațiile Consumatorului/Utilizatorului (cei înregistrați și neînregistrați)

Regulile din această secțiune a Termenilor generali se aplică Utilizatorilor/Consumatorilor despre care se va conclude că sunt Consumatori/Utilizatori pe baza datelor oferite la semnarea contractului de achiziționare și în urma înregistrării pe platformă, potrivit Directivei 97/7/EC din Parlamentul European și Consiliului din 20 mai 1997 cu provire la contractele la distanță. 

1. Pașii

Pe platforma online, profilele Consumatorilor/Utilizatorilor pot fi create de persoane fizice sau juridice. Pentru a crea un profil activ de Consumator/Utilizator, va trebui să completați un formular de înscriere disponibil pe platformă, oferind o adresă de e-mail, numele complet, adresa de livrare, nr. de telefon și o parolă. Formularul completat devine un document electronic ce se supune art.  Din EDESA. După înregistrare, Consumatorul/Utilizatorul își exprimă faptul că acceptă Termenii Generali, iar potrivit Art. 3, par. 2 din EDESA, formularul completat se consideră a fi realizat dacă se realizează un document electronic semnat de ambele părți. 

Înregistrându-vă pe platformă, Consumatorul/Utilizatorul confirmă faptul că datele oferite în formularul de înregistrare sunt corecte și nu afectează interesele și drepturile terțelor. 

2. Drepturile și obligațiile Consumatorului/Utilizatorului

A. Consumatorul/Utilizatorul este responsabil pentru toate acțiunile lor ce rezultă în urma folosirii site-ului prin profilele lor, inclusiv contractele semnate și plățile făcute. În timpul folosirii platformei online, Consumatorul/Utilizatorul evită astfel de acțiuni care încalcă legea. 

B. Consumatorul/Utilizatorul este de acord să respecte legile în vigoare, precum și Termenii și Condițiile generale prezente aici. 

C. Consumatorul/Utilizatorul nu are dreptul să fure, reproducă, modifice, șteargă, publice, distribuie sau să publice în orice alt fel resursele și informațiile publicate pe site și nici nu are voie să-și creeze propria bază de dată în formă electronică sau oricare altă formă, pe baza informațiilor din bazele de date de pe Site fără permisiunea în scris a One Outlet Ltd., nr. de înregistrare 206575421 sau a terțelor sale. 

IV. Comanda

1. Prețurile produselor oferite pe platforma online de cumpărături accesată prin domeniul Site-ului conține prețuri care nu conțin prețul de livrare. Prețul de livrare este determinat separată în momentul comandării unui produs. 

2. Consumatorul/Utilizatorul folosește interfața site-ului One Outlet Ltd., nr. de înregistrare 206575421/ Furnizorului pentru a realiza contracte de vânzare/cumpărare pentru produsele oferite de către Furnizor pe platforma de informații pentru cumpărături online. 

3. Contractul semnat între One Outlet Ltd., nr. de înregistrare 206575421/Furnizorul și Consumatorul/Utilizatorul constituie Termenii și Condițiile generale prezente aici. 

4. Acest contract este considerat a fi încheiat în momentul în care este completat și confirmă formularul de înregistrare de pe platforma de informații de către Consumator/Utilizator pentru comanda respectivă. Contractul de vânzare/cumpărare este considerat a fi încheiat în momentul în care vânzarea/cumpărarea este realizată de către Consumator/Utilizator prin interfața Site-ului. 

5. Pentru încheierea Contractului acesta, precum și pentru încheierea contractului de vânzare/cumpărare, Furnizorul notifică Consumatorul/Utilizatorul printr-o modalitate electronică, adică prin trimiterea unui e-mail la adresa electrică oferită în formularul de înscriere în cazul în care e-mailul este oferit. 

6. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul livrează bunurile la adresa indicată de către Consumator/Utilizator și nu este responsabil în cazul în care informațiile date de Consumator/Utilizator sunt incorecte sau greșite. 

7. Pașii ce trebuie urmați de către Consumator/Utilizator pentru a plasa o comandă: 

Alegerea unui produs după tip și specificații;

Adăugarea acestuia în „coș”;

Înregistrarea – pentru un Utilizator nou, sau introducerea în sistemul platformei de informații – pentru Utilizatorii deja înregistrați sau alegerea unei opțiuni de înregistrare

Alegerea unei metode de plată care este cea mai profitabilă pentru Consumator/Utilizator, precum și a modalității de livrare (prin curier esau alte modalități); 

Cunoașterea și acceptarea Termenilor generali; 

După completarea pașilor de mai sus, Consumatorul/Utilizatorul confirmă comanda din nou pe site, iar acest lucru validează comanda, iar ambele părți sunt supuse unui contract. 

8. Regulile unei comenzi: Contractul realizat între Consumator/Utilizator și Site este unul de distanță de vânzare ce respectă termenii avansați și suspendarea plății. Metodele de plată sunt după cum urmează: 

Avansate: 

- PayPal, prin transfer bancar sau carduri de credit

Plată suspendată: 

- La livrarea la o anumită adresă; 

- După primirea produsului la oficiul companiei respective a curierului sau la oficiul autorizat al Site-ului. 

V. Livrarea

1. Utilizatorul/Consumatorul are dreptul de a alege dacă un produs specificat, comandat și plătit (sau promis că va fi plătit) comandat de el va fi livrat direct la o adresă indicată de el de către curier sau dacă va fi preluat personal de la oficiul One Outlet Ltd., nr. de înregistrare 206575421/Furnizorul. 

2. Prețul de livrare este determinat separat față de prețul comenzii. 

3. Data de Livrare este aproximativă, iar timpul de livrare nu este un lucru esențial, cu excepția momentelor când este specificat în scris de către Site. Produsele ar putea fi livrate de către Site în avans față de Data de Livrare după anunțarea Consumatorului/Utilizatorului. De obicei, Data de Livrare este de 1-5 zile după confirmarea comenzii. 

VI. Responsabilitate

1. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul, nu garantează acuratețea sau fiabilitatea materialelor prezente pe Site. Toate materialele au scopul de a informa și nu constituie sfaturi pentru cumpărarea acelor produse. 

2. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul nu garantează prețurile, iar prețurile produselor noastre pot fi schimbate oricând, fără notificare în prealabil. 

3. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica sau opri Serviciul (sau oricare parte sau conținut) oricând, fără notificare în prealabil. 

4. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul nu este responsabil față de dvs. sau orice altă terță pentru modificarea, schimbarea prețului, suspendarea sau oprirea Serviciului. 

5. One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul nu este responsabil pentru conținutul site-urilor la care duc hyperlink-urile publicate pe Site (referințe, linkuri), potrivit Legii Comerțului Electronic. 

6. Drepturile de autor și alte drepturi ale proprietății intelectuale la care se supun materialele publicate pe Site, precum și designul acestuia, imaginile și codul sursă aparțin One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul sau partenerilor săi și sunt protejate de legislația națională și internațională din domeniul proprietății intelectuale. 

7. Utilizatorul/Consumatorul este de acord ca în timpul folosirii platformei de informații prezentă în mediul online: 

Să respecte legea în vigoare, Termenii și Condițiile generale și să se comporte potrivit principiilor morale; 

Să nu fure materialele altor persoane sau drepturile imateriale, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală a acestora și să informeze One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul imediat în cazul în care acest lucru are loc; 

Să nu realizeze acțiuni abuzive așa cum au fost acestea definite în Termenii și Condițiile site-ului; 

8. Consumatorul/Utilizatorul nu are voie să preia, reproducă, modifice, șteargă, publice, distribuie și publice în orice fel informațiile ce se găsesc pe Site și nu are voie să creeze o bază de date în formă electronică sau orice altă formă pe baza resurselor de informații din bazele de date de pe Site fără acceptul în scris al One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul.

9. Anumite produse și servicii ar putea fi disponibile exclusiv online prin Site. Aceste produse și servicii ar putea fi în cantități limitate și ar putea să trebuiască să fie returnate sau schimbate doar pe baza Politicii noastre de Returnare. 

10. Noi facem tot posibilul să prezentăm informații corecte cu privire la culorile și imaginile produselor ce apar în magazinul nostru. Nu putem garanta că monitorul computerului dvs. va prezenta culorile așa cum sunt ele. 

11. Noi ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzarea produselor sau Serviciilor unor anumite persoane dintr-o regiune sau jurisdicție. Noi avem dreptul să facem asta în anumite cazuri. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile anumitor produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile acestora pot fi schimbare oricând fără notificări în prealabil și la discreția noastră. Noi avem dreptul de a opri vânzarea oricărui produs oricând. Orice oferte pentru produse sau servicii de pe site devin nule când acesta este scos de pe site. 

12. Noi nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau oricăror alte materiale obținute de dvs. vă vor întâlni așteptările sau că anumite erori în Serviciile noastre vor fi corectate. 

VII. Politica de returnare, Plângeri sau Revendicări

- Politica Generală de Returnare 

1. Returnările pot fi inițiate de către Consumator/Utilizator în decurs de 14 zile de la primirea Produsului în formă scrisă la [email protected], unde veți menționa clar motivul returnării, numele clientului, adresa, nr. de telefon, detaliile de la bancă (numele Benficiarului, SWIFT/BIC, IBAN, Numele și adresa băncii) pentru a primi banii înapoi și data primirii produsului. 

2. Pentru ca Site-ul să vă dea banii înapoi, Consumatorul/Utilizatorul este obligat să trimită înapoi produsul de același fel cumpărat prin aceeași comandă (dacă sunt mai multe) în același pachet în 14 zile de la data trimiterii e-mailului. Site-ul va începe înapoierea banilor doar dacă toate produsele din aceeași comandă sunt primite și dacă doar unul dintre ele este deschis și folosit parțial. În alte cazuri, nu se oferă banii înapoi. 

3. Consumatorul/Utilizatorul este responsabil pentru taxele de returnare când produsul nu este defect sau nu a fost afectat în timpul livrării originale a produsului. Costurile de returnare sunt alese doar de către Consumator/Utilizator și nu sunt responsabilitatea Site-ului. 

4. Site-ul va oferi banii înapoi pe produs mai puțin banii de livrare în contul bancar în termen de 7 zile de la primirea produselor returnate. 

5. Site-ul își rezervă dreptul de a refuza înapoierea banilor Consumatorului/Utilizatorului dacă acesta nu îndeplinește perioada de 14 zile sau dacă Clientul este nesatisfăcut de produs după ce l-a folosit în mod greșit. 

6. Dorințele de returnare/înapoiere a banilor ar trebui să fie adresate One Outlet Ltd. Și nu producătorului. 

- Politica de Returnare – Doar Produse Defecte/Stricate

1. Dacă aveți un produs defect, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

2. Produsele defecte pot fi schimbate în 14 zile de la data comandării. Pentru a începe acest proces, vom avea nevoie de nr. comenzii, descrierea inclusiv poze și oricare alte informații despre folosirea produsului care ar putea să ne ajute să înțelegem acest defect. 

3. Dacă un produs este defect din cauza unei erori ale producătorului sau din cauza materialelor proaste, vom schimba produsul. 

4. În funcție de zona unde locuiți, timpul de livrare a noului produs variază.  

5. Consumatorul trebuie să inspecteze produsul când el/ea îl primește. Orice deteriorări apărute din cauza livrării trebuiesc menționate în 14 zile de la primirea produsului la [email protected]. Includeți o descriere a problemei și poze. Aceste informații ne ajută mult la împachetarea și livrarea produselor cum trebuie. Noi ne vom asigura că produsele afectate vor fi înlocuite. 

VIII. Comunicări comerciale 

Acceptând termenii și condițiile generale, Consumatorul/Utilizatorul este de acord ca Site-ul sau terțele să îi trimită mesaje cu scopul de a-l informa cu privire la noile promoții și oferte oferite de către Site-ul nostru. 

IX. Legile ce se aplică 

Orice dispută privind efectul acestor Termeni și Condiții pentru folosirea site-ului sau încălcarea acestora, inclusiv dispute privind validitatea, interpretarea, încheierea, performanța sau încălcarea obligațiilor părților vor fi rezolvate amicabil de ambele părți. În cazul în care nu vom reuși să ajungem la o înțelegere, disputa va fi trimisă curții competente. 

Plasând o comandă pe Site, CONSUMATORUL/UTILIZATORUL/CUMPĂRĂTORUL declară că știu și sunt complet de acord cu Termenii și Condițiile generale, că le va respecta în totalitate. 

Termenii și Condițiile generale prezente aici dintre Consumator/Utilizator și One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul vor fi declarate nule în cazul: 

În cazul insolvenței sau falimentului uneia dintre părți; 

În cazul în care ambele părți sunt de acord cu acest lucru în scris; 

Unilateral fără o notificare în prealabil de către oricare parte în cazul în care cealaltă parte nu a respectat obligațiile; 

În cazul în care este practic imposibil pentru oricare parte să își îndeplinească obligațiile; 

În momentul în care autoritățile vor confisca echipamentul și încuia birourile companiei; 

În cazul anulării înregistrării Consumatorului/ Utilizatorului pe platforma de informații pentru cumpărături online. În acest caz, contractele încheiate, dar nepuse în practică vor fi duse până la capăt și vor rămâne în vigoare; 

În cazul în care se exercită dreptul de retragere sub art. 55, par. 1 din Legea Protecției Consumatorului. 

Folosind acest portal web, dvs. acceptați toți termenii, condițiile și instrucțiunile. 

Termenii și Condițiile generale prezente ce guvernează relația dintre One Outlet Ltd., nr de înregistrare 206575421/Furnizorul și clienții săi intră în vigoare din data publicării lor, adică ___/___/20__.