Îngrijirea feței

Îngrijirea feței
Vizualizare grilă:

Apă de trandafir cu colagen, Colagena Rose Naturals, 180 ml.

(0)
34,75 Lei

Apa de trandafir cu colagen este o modalitate excelentă de revigorare, curățare și tonifiere a pielii. Hrănește și ajută la uniformizarea tenului. ➲ Împrospătează și curăță pielea ➲ Furnizează su..

COLLAGENA Naturalis antirid, 15 ml

(0)
132,25 Lei

Un produs de nouă generație împotriva ridurilor faciale cu efect Botox. O alternativă sigură la procedurile și operațiile chirurgicale. Cu fiecare zi care trece, pielea este mai fină, cu un aspect mai..

COMPLEX ANTI-ÎMBĂTR NIRE îngrijire specifică pentru pielea uscată 50 ml

(0)
99,00 Lei

Cremă de față specializată cu un complex patentat, cu acțiune dovedită împotriva îmbătrânirii pielii. Dezvoltată special pentru nevoile pielii uscate și sensibile, crema COMPLEX ANTI-ÎMBĂTR NIRE are u..

Crema Absolute Balance pentru pielea problematică COLLAGENA Codé, 50 ml.

(0)
72,50 Lei

Crema cu o formulă special dezvoltată pentru nevoile pielii uleioase și predispuse la acnee. Reglează sebumul, contracarează acneea, reduce comedoanele, micșorează porii, reduce "strălucirea" pielii. ..

Crema de noapte pentru ten normal si uscat COLLAGENA Naturalis 50 ml.

(0)
99,00 Lei

Cremă de noapte îmbogățită cu ingrediente concentrate împotriva îmbătrânirii pielii, pentru uniformizarea tenului, hrănirea și regenerarea pielii. Potrivit pentru tenul normal si uscat. ➲ Regenerea..

Cremă de zi Colagena Codé , 50 Ml

(0)
74,75 Lei

Cremă de zi hidratantă cu hidratare profundă ➲ Hidratare și hrănire profundă ➲ Reducea ridurilor și a liniilor fine ➲ Susține regenerarea celulelor ➲ Oferă o piele proaspătă și radiantă Recup..

Cremă de zi profund hidratantă și regenerantă COLLAGENA Rose Natural, 50 ml.

(0)
77,50 Lei

Îngrijire perfectă pentru pielea feței în timpul zilei! Cremă regenerantă și profund hidratantă cu colagen, acid hialuronic și ulei de trandafir. Potrivit pentru fiecare tip de piele. ➲ Hidratare ..

Cremă intensivă regeneratoare de noapte COLLAGENA Rose Natural, 50 ml.

(0)
77,50 Lei

Îngrijire intensivă a pielii de pe față noaptea! Cremă regenerantă, hrănitoare și profund hidratantă cu colagen, ulei de jojoba și ulei de trandafiri. Potrivit pentru fiecare tip de piele. ➲ Neteze..

Cremă pentru piele cu antioxidanți SNAIL THERAPY cremă regeneratoare COLLAGENA Codé, 50 ml

(0)
74,75 Lei

Oferă regenerare celulară activă, activitate antioxidantă puternică, efecte anti-îmbătrânire și este bogată în nutrienți pentru piele. Ajută la regenerarea și revigorarea pielii. Protejează pielea împ..

DREAM SKIN CREAM Instant Lift & Netezare COLLAGENA Codé, 50 ml.

(0)
72,50 Lei

Cremă de față inovatoare cu efect de lifting instant și efect anti-îmbătrânire îmbunătățit. Ridică conturul slăbit ale feței, netezeste pielea și reduce vizibil ridurile și liniile fine. Potrivit pent..

Liniile de umplere contur umple COLAGENULUN operator pur neted, 30 ml.

(0)
134,75 Lei

Lichid cremă cu efect de umplere-înmoaie și umple liniile fine și pronunțate din zona din jurul ochilor și buzelor. Potrivit pentru fiecare tip de piele. ➲ Umple ridurile și liniile fine din interi..

LUMISKIN - Efect de depigment - formulă inovatoare 50 ml

(0)
99,00 Lei

O cremă de față de nouă generație cu efect instantaneu în îmbunătățirea aspectului pielii. Potrivit pentru pielea uscată până la cea normală ➲ Îmbunătățește aspectul pielii (riduri, pete, pori) ➲ ..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)