Curățarea feței

Curățarea feței
Vizualizare grilă:

Apă micelară COLLAGENA Pure, 250 ml

(0)
49,75 Lei

Apa micelară COLLAGENA PURE curăță și îndepărtează delicat machiajul de pe față și ochi. ➲ Curăță perfect pielea ➲ Îndepărtează machiajul ➲ Menține puterile naturale de apărare ale pielii ➲ ..

Apă micelară cu colagen COLLAGENA Naturalis, 300 ml.

(0)
47,50 Lei

Curăță în profunzime pielea fără a o usca. Hrănește, conferă netezime și catifelare. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Nu irită ochii! ➲ Curăță pielea în profunzime ➲ Excelent demachiant ➲..

Colagena Pure spumă de spălare, 150 ml.

(0)
49,75 Lei

Curăță delicat pielea feței și îndepărtează machiajul. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. ➲ Curăță pielea în profunzime ➲ Reface și menține structura corectă a pieli..

Gel spumant de curatare pentru pielea uscată COLLAGENA Handmade, 150 ml.

(0)
72,50 Lei

Spumă naturală de curățare care acoperă nevoile specifice ale pielii uscate. Curăță și păstrează excelent umiditatea și apărarea naturală a pielii. ➲ Curăță pielea în profunzime ➲ Îl menține hid..

Gel spumant de curățare pentru ten gras COLLAGENA Lucrat manual, 150 ml.

(0)
72,50 Lei

Gel spumant natural care curăță și păstrează perfect umezeala și bariera protectoare naturală a pielii. Acoperă nevoile specifice ale pielii grase: reglarea sebumului, desfundarea și micșorarea porilo..

Gel spumant de curatare pentru tenul gras și cu tendințe acneice COLLAGENA Handmade, 150 ml.

(0)
72,50 Lei

Spuma de curatare naturala, creata special pentru nevoile de grasimi si acnee. Produsul curăță în profunzime, iar PH 5.5 asigură păstrarea umezelii și a apărării naturale a pielii. ➲ Curăță pielea..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)