COLLAGENA Naturalis

Vizualizare grilă:

COLLAGENA Naturalis antirid, 15 ml

(0)
132,25 Lei

Un produs de nouă generație împotriva ridurilor faciale cu efect Botox. O alternativă sigură la procedurile și operațiile chirurgicale. Cu fiecare zi care trece, pielea este mai fină, cu un aspect mai..

COMPLEX ANTI-ÎMBĂTR NIRE îngrijire specifică pentru pielea uscată 50 ml

(0)
99,00 Lei

Cremă de față specializată cu un complex patentat, cu acțiune dovedită împotriva îmbătrânirii pielii. Dezvoltată special pentru nevoile pielii uscate și sensibile, crema COMPLEX ANTI-ÎMBĂTR NIRE are u..

Crema de noapte pentru ten normal si uscat COLLAGENA Naturalis 50 ml.

(0)
99,00 Lei

Cremă de noapte îmbogățită cu ingrediente concentrate împotriva îmbătrânirii pielii, pentru uniformizarea tenului, hrănirea și regenerarea pielii. Potrivit pentru tenul normal si uscat. ➲ Regenerea..

LUMISKIN - Efect de depigment - formulă inovatoare 50 ml

(0)
99,00 Lei

O cremă de față de nouă generație cu efect instantaneu în îmbunătățirea aspectului pielii. Potrivit pentru pielea uscată până la cea normală ➲ Îmbunătățește aspectul pielii (riduri, pete, pori) ➲ ..

LUMISPHERE ™ crema de zi pentru ten normal si uscat 50 ml

(0)
99,00 Lei

Cremă profund hidratantă și energizantă, îmbogățită cu antioxidanți vegetali care protejează pielea de stres și poluarea cauzată de mediu. La numai 10 minute după aplicarea cremei, pielea are un aspec..

REPAIR EYE CREAM împotriva ridurilor din jurul ochilor COLLAGENA Naturalis, 15 ml

(0)
132,50 Lei

Conține ingredientul inovator MATRIXYL® synthe’6 ™, care stimulează sinteza a 6 părți structurale principale ale pielii, ceea ce duce la o reducere semnificativă a volumului și adâncimii ridurilor, în..

Ser intens depigmentant COLLAGENA Naturalis, 30 ml

(0)
132,50 Lei

Un ser de față de nouă generație cu o formulă extrem de eficientă împotriva pigmentării nedorite și a imperfecțiunilor pielii. Acționează pe două niveluri împotriva pigmentării: epidermă și dermă. Con..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)