COLLAGENA Codé

Vizualizare grilă:

Crema Absolute Balance pentru pielea problematică COLLAGENA Codé, 50 ml.

(0)
72,50 Lei

Crema cu o formulă special dezvoltată pentru nevoile pielii uleioase și predispuse la acnee. Reglează sebumul, contracarează acneea, reduce comedoanele, micșorează porii, reduce "strălucirea" pielii. ..

Cremă de zi Colagena Codé , 50 Ml

(0)
74,75 Lei

Cremă de zi hidratantă cu hidratare profundă ➲ Hidratare și hrănire profundă ➲ Reducea ridurilor și a liniilor fine ➲ Susține regenerarea celulelor ➲ Oferă o piele proaspătă și radiantă Recup..

Cremă pentru piele cu antioxidanți SNAIL THERAPY cremă regeneratoare COLLAGENA Codé, 50 ml

(0)
74,75 Lei

Oferă regenerare celulară activă, activitate antioxidantă puternică, efecte anti-îmbătrânire și este bogată în nutrienți pentru piele. Ajută la regenerarea și revigorarea pielii. Protejează pielea împ..

DREAM SKIN CREAM Instant Lift & Netezare COLLAGENA Codé, 50 ml.

(0)
72,50 Lei

Cremă de față inovatoare cu efect de lifting instant și efect anti-îmbătrânire îmbunătățit. Ridică conturul slăbit ale feței, netezeste pielea și reduce vizibil ridurile și liniile fine. Potrivit pent..

Express LIFT Ser pentru ochi și buze COLLAGENA Codé, 20 ml

(0)
84,75 Lei

Efect de ridicare rapidă, ștergerea ridurilor din jurul buzelor și ochilor, ștergerea cearcănelor și a umflăturilor, reîmprospătarea pielii. Potrivit pentru fiecare tip de piele. ➲ Reduce ridurile..

Ser de față PROGRESSIVE Colagena Codé cu efect anti-îmbătrânire și reacție rapidă , 50 ml

(0)
99,75 Lei

Ser cu acțiune rapidă împotriva tuturor semnelor de îmbătrânire a pielii: Pielea lăsată, ridurile și liniile fine, tenul decolorat. Potrivită pentru fiecare tip de piele. ➲ Ridică conturul feței ..

Ser împotriva petelor și imperfecțiunilor pielii MOLECULE INTELIGENTE COLLAGENA Codé, 50 ml.

(0)
94,75 Lei

Un ser de nouă generație cu un conținut ridicat de niacinamidă împotriva imperfecțiunilor pielii: pete de pigmentare, pori măriți, roșeață, textură neuniformă, riduri, linii fine și ten decolorat. Pot..

Ser și cremă SNAIL THERAPY, Colagena Codé -10%

(0)
174,50 Lei

Set "regenerarea îmbunătățită și reducerea imperfecțiunilor pielii" ser și cremă SNAIL THERAPY,, Colagena Codé Set de produse cu acțiune intensă pentru regenerarea și întinerirea pielii, reducerea ..

SNAIL THERAPY Miracle Repair COLLAGENA Codé ser de față, 50 ml.

(0)
99,75 Lei

Ser cu extract de melc împotriva imperfecțiunilor pielii. Este absorbit rapid și acționează în profunzime. Puternic regenerant, revigorează aspectul pielii, netezește și îmbunătățește textura și propr..

V-CONTOUR & CHIN UP Ser pentru gât și decolteu COLLAGENA Codé, 50 ml

(0)
87,50 Lei

Ser pentru îndepărtarea „bărbiei duble”, sculptarea pielii gâtului și a decolteului. ➲ Reduce „bărbia dublă” ➲ Reduce acumularea de grăsime sub bărbie ➲ Ridică și sculptează conturul relaxat a..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)